Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole suoraa junayhteyttä. Whitehornin juna-asemalle pääsee säännöllisin väliajoin kulkevalla bussilla (kts. alla). Calgary tunnetaan erinomaisesta (pikaraitiotie) C-Train -yhteydestään. 

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee noin 16 kilometrin päässä Calgaryn keskustasta (Deerfoot Trailin lähellä). Automatka keskustaan kestää puolisen tuntia.

Lentokentällä sijaitsevalta pysäkiltä 20 lähtee kaupunkibussi Calgaryyn. Bussilinja 57 ajaa Calgaryn keskustaan. Bussi ajaa Whitehornin (pikaraitiotie)aseman kautta.

Keskustaan pääsee myös pysäkiltä 8 lähtevällä lentokenttäbussilla (keskustan bussikuljetus). Bussilippuja voi ostaa tuloaulassa olevan C-portin lähellä olevalta palvelutiskiltä (puh. +1 (0)403 299 9555). Suurin osa hotelleista järjestää lentokentän ja hotellin välisen bussikuljetuksen (pysäkit 10 ja 11).

Autonvuokraus Calgaryn kansainvälinen lentokenttä

Autovuokraamot sijaitsevat terminaalirakennusta vastapäätä (Avis, Budget, Dollar, Thrifty, Enterprise, Hertz, National ja Alamo). Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti usean autovuokraamon hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on taksiasema. Taksimatka Calgaryyn maksaa suunnilleen CAD 30,00-35,00 ja matka kestää puoli tuntia. Taksin voi tilata Advance Cabsista (puh. +1(0)403 777 1111) tai Associated Cabsista (puh. +1(0)403 299 1111). Limusiineja vuokraa Allied Limousine (puh. +1(0)403 299 9554).

Lentokentän pysäköinti

Terminaalirakennuksen lähellä on sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaiseen pysäköintiin tarkoitettu parkkihalli. Lentokentällä on myös Valet Parking -palvelu. Edullisimmille pitkäaikaispysäköintialueille (CAD 49,95 /viikko) on ilmainen bussikuljetus.