Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotellia. Viiden minuutin matkan päässä lentokentältä löytyy Hotelli Quality (puh. +1(0)800 661 6858). Toinen vaihtoehto on kuuden kilometrin päässä sijaitseva Hotelli Best Western Port O'Call (puh. +1(0) 403 291 4600). Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Lähtöaulassa on paljon myymälöitä ja neljä Tax free-myymälää. Samasta paikasta löytyy myös suurin osa ravintoloista ja (pikaruoka)baareista. 

Matkatavarat

BagGage -säilytyslokerot löytyvät tuloaulassa olevan neuvontapisteen luota. Hinta: CAD 1,00-5,00 per takki tai matkalaukku. Lentokentällä on myös kantajapalvelu (puh. +1(0)403 291 2653). Löytötavaroita tai kadonneita matkatavaroita tulee tiedustella omalta lentoyhtiöltä. Tiedustelut voi tehdä myös soittamalla numeroon +1 (0)403 735 1449 tai lähettämällä sähköpostia.

Neuvonta

Tuloaulassa on neljä palvelupistettä, josta saa lentokenttää ja lentoaikatauluja koskevaa tietoa. Matkatavarasäilytystä, löytötavaroita ja turisti-infoa varten kannattaa kääntyä neuvontapalvelun henkilökunnan puoleen.

Yritykset

Lentokentällä on kaksi liikematkustajille suunnatuilla palveluilla varustettua loungea. Servisair Chinook -lounge on varattu matkustajille, joiden lento lähtee D-siivestä. Rocky Mountain -lounge sijaitsee C-siivessä. Lisäksi lentokentällä on Air Canadan Maple Leaf -lounge, joka on tarkoitettu ainoastaan Air Canadan frequent flyer -kortin haltijoille. Lentokentällä toimii kaikkialla langaton Internet-yhteys (puh. +1(0)886 353 3537). Terminaalissa on myös työpöytiä.

Viiden minuutin matkan päässä lentokentältä sijaitsee Hotelli Quality, josta löytyy useita konferenssitiloja ja kattavat liikematkustajille suunnatut palvelut (puh. +1(0)800 661 6858).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokentällä on erikseen varattuja invaparkkipaikkoja. Tämän lisäksi terminaalirakennuksessa on pyörätuoliramppeja ja erikoistarpeisiin soveltuvia hissejä ja wc-tiloja. Lisätietoa Calgaryn liikuntarajoitteisille henkilöille suunnatuista palveluista voi hakea tältä Internet-sivulta.

Muut palvelut

Terminaalirakennuksessa on pankkeja, valuutanvaihtopisteitä, ensiapuasemia ja raha-automaatteja.