Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Arubassa ei ole junia.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee Oranjestadista, Aruban pääkaupungista kaakkoon. Lentokentälle on helppo päästä vuokra-autolla, sillä se on saaren päätien varrella.

Terminaalin lähellä on bussiasema. Arubus -yhtiö (puh: +297 5827 089) tarjoaa useita busseja lentokentän ja Aruban eri kohteiden välillä.

Autonvuokraus Aruban lentokentällä

Autovuokraamojen toimistot ovat rivissä tuloaulaa vastapäätä. Aruban lentokentällä auton voi vuokrata jopa kymmeneltä palveluntarjoalta, joista osa on paikallisia ja osa kainsainvälisiä kuten Avis, Budget, Hertz ja National. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Taksit (puh: +297 5875 900) löytyvät tuloaulan edestä. Kiinteät hinnat pätee useisiin kohteisiin, ja ne ovat selkeästi ilmoitettu kylteissä.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin ulkopuolella on parkkialue. Lyhyt- ja pitkäaikaiseen pysäköintiin ei ole erillisiä paikkoja. Tuntihinta on 3 Aruban floriinia. Päivä hinta on 30 floriinia kahdelta ensimmäiseltä päivältä ja sen jälkeen 15 floriinia per päivä.