Palvelut

Palvelut

Hotellit

Aruban lentokentällä ei ole hotellia. Lähin majoitusvaihtoehto on Talk of the Town Hotel and Beach Club‎ (puh: +297 5823 380). Koska Aruba ei ole suuri saari, lentokenttä on lähellä joka paikkaa. Muita Aruban hotelleja ovat esimerkiksi Hyatt Regency Aruba Resort and Casino (puh: +297 5612 885), The Westin Aruba Resort (puh: +297 5864 466) ja Manchebo Beach Resort and Spa (puh: +297 5823 444). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekö varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisilllä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Aruban lentokentällä on vain muutama ravintola, kahvila, baari ja myymälä. Ne löytyvät pääosin alakerrasta, mutta toisessa kerroksessa (lähtöaulassa) on joitain pieniä ruokapaikkoja sekä juoma-automaatteja.

Matkatavarat

Aruban lentokentällä ei voi säilyttää matkatavaroita. Löytötavaratoimisto on keskusaulassa. Kadonneista esineistä voi myös tiedustella verkossa.

Neuvonta

Keskusaulassa alakerrassa on neuvontapiste, josta voi kysellä Aruban lentokenttään liittyvistä asioista, sen palveluista ja lentoaikatauluista.

Yritykset

Kaksi VIP loungea ja Marriott Vacation Club tarjoavat perus palveluita kuten faksin ja kopiokoneen. Jos tarvitsee muita yrityspalveluita, kuten neuvottelu- tai konferenssitiloja, on käännyttävä saaren isompien hotellien puoleen (ks. kohta Hotellit), vaikkakin suurin osa niistä on keskittynyt enemmän turismiin kuin yritysmatkaajiin.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Aruban lentokentällä vammaisten on kohtuullisen helppo liikkua itsenäisesti. Siellä on luiskia pyörätuoleille sekä mukautetut hissit ja wc:t.

Muut palvelut

Pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja on ympäri terminaaleja. Langaton verkkoyhteys on saatavilla maksua vastaan. Sen voi lunastaa kioskista tuloaulassa. Toisessa kerroksessa on hiljainen huone.