Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee San Joséen kulkevan Autopista General Cañas -moottoritien varrella. Tuloaulan ulkopuolelta lähtevien TUASA -bussiyhtiön (puh: +506(0)442 6900) busseilla pääsee San Joséen. Kaupungin keskustaan matkustettaessa pitää joskus tehdä bussinvaihto. Kaikki San Josén ja Alajuelan välillä liikennöivät bussit pysähtyvät lentokentällä mutta siitä pitää ilmoittaa kuljettajalle. Sama pätee myös Liberiasta ja Monteverdestä tuleviin pitkänmatkanbusseihin, jotka ajavat Pan-Americana -moottoritietä.

Autonvuokraus - San Josen lentokenttä

San Josén lentokentällä on kahdeksan eri autovuokraamoa, joista osa on paikallisia yhtiöitä. Tunnetut kansainväliset autovuokraamot ovat: Alamo, Europcar ja Budget. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Viralliset lentokenttätaksit ovat oransseja. Näihin takseihin voi ostaa lippuja tuloaulassa olevasta kioskista. Muut viralliset taksit (punainen, jossa on keltaisia kolmioita) käyttävät matkamittaria (maría), ja ne ovat halvempia. Taksimatka San Josén keskustaan maksaa $12.00-$15.00. Lentokentällä kannattaa välttää minibusseja (collectivos), jotka yrittävät viedä mahdollisimman paljon ihmisiä eri hotelleihin. Minibussit ovat erittäin ahtaita ja matka kestää kauan. Epäviralliset taksit saattavat joskus veloittaa matkasta yleensä se on päinvastoin. Taksilippuja voi ostaa tuloaulassa olevista kioskeista.

Pysäköinti lentokentällä

Tietoa ei ole saatavilla.