Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja. Lentokentän ja San Josén välissä on useita hotelleja, esimerkiksi: Marriott 3 kilometriä (puh: +506 298 0000), Hampton Inn & Suites, 1 kilometri (puh: +506(0)436 0000), Hotel Aeropuerto (puh: +506(0)442 0354) ja Los Volcanes Bed & Breakfast (puh: +506(0)441 0525).

Myymälät ja ravintolat

Lentokentällä on rajoitettu määrä myymälöitä, joista suurin osa on matkamuistomyymälöitä. Lentokentällä saa syötävää ja juotavaa ainoastaan pikaruokaravintoloista (Burger King, Church's Chicken ja Papa John's). Hinnat ovat melko korkeat.

Matkatavarat

Matkatavaroiden käsittely ei ole erityisen tehokasta. Ensimmäisten matkalaukkujen ilmestymistä matkatavarahihnalle joutuu usein odottamaan puoli tuntia tai jopa kauemmin. Matkatavaroiden saaminen kestää kauan, jos lento saapuu kello 18.00 jälkeen. Tuloaulassa on löytötavarapiste. Lentokentällä ei ole matkatavarasäilytystä.

Costaricalaisten lentoyhtiöiden (Nature Air ja Sansa) pienillä koneilla lennettäessä matkatavaroille on asetettu tiukat kilorajat. Yksi matkustaja saa ottaa lennolle ainoastaan 11 kiloa, joihin lasketaan mukaan myös käsimatkatavarat. Painavia matkatavaroita ei yksinkertaisesti hyväksytä.

Neuvonta

Tuloaulassa on neuvontapalvelu sekä useita matkatoimistojen ja matkanjärjestäjien palvelupisteitä.

Yritykset

Lentokentällä ei ole liikematkustajille suunnattuja palveluita. Lentokentän omistajan, Alterran, suunnitelmissa on rakentaa Business-tila.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Terminaali soveltuu kohtalaisesti liikuntarajoitteisille henkilöille. Terminaalissa on hissejä ja invavessoja. Uudessa terminaalissa tulee olemaan paremmat palvelut liikuntarajoitteisille matkustajille.

Muut palvelut

Terminaalissa on kolme pankkiautomaattia, joista yksi on Boarding Room 4:n vieressä, yksi ulkomaanlentojen tuloaulassa ja yksi lentokentän ulkopuolella, uloskäynnin vieressä. Tuloaulassa olevassa valuutanvaihtopisteessä kannattaa vaihtaa vain vähän rahaa, sillä lentokentän valuutanvaihtokurssi on paljon huonompi kuin kaupungissa olevissa pankeissa. Pyydä pieniä seteleitä (20 dollariin asti), sillä monissa paikoissa ei hyväksytä suurempia seteleitä.