Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Punta Canan lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Punta Canan lentokenttä sijaitsee Dominikaanisen tasavallan itärannikolla, hiekkarantojen ja lomakeskusten keskellä. Vuokra-autolla pohjoisesta tultaessa lentokentälle pääsee Cap Cana -moottoritietä, ja etelästä taas ajetaan Boulevard Hoteleroa pitkin. Molemmat tiet liittyvät Carretera Aeroportoon, joka vie lentokentälle.

Busseja tuntuu kulkevan lentokentältä rantakohteisiin, mutta ne kulkevat erittäin harvoin.

Autonvuokraus Punta Canan lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyy tuloaulasta. Punta Canan lentokentällä on lukuisia autovuokraamoja, joihin lukeutuu kansainväliset Avis, Budget ja Hertz sekä muutama paikallinen palveluntarjoaja. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Useimmat matkustajat, jotka saapuvat Punta Canan lentokentälle ovat järjestäneet kuljetuksen oman hotellinsa kanssa. Jos näin ei ole tehty, takseja löytyy tuloaulan edestä. Moniin kohteisiin on kiinteät taksat ja pääosin taksikuskeilta löytyy päivitetty hinnasto. Taksin voi maksaa paikallisella valuutalla, pesoilla, mutta myös Yhdysvaltain dollarit tai eurot käyvät.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin ulkopuolella on parkkialue, joka on tarkoitettu ainoastaan lyhytaikaiseen pysäköintiin. Emme missään nimessä suosittele jättämään autoa sinne yöksi.