Palvelut

Palvelut

Hotellit

Punta Canan lentokentällä ei ole hotellia, mutta lentokenttä sijaitsee lähellä rantaa, josta löytyy useita lomakeskuksia. Majoitusvaihtoehtoihin lentokentän lähiympäristössä kuuluvat Club Med Punta Cana (puh: +809 686 5500), Punta Cana Resort & Golf Club (Punta Cana Groupin omistuksessa, kuten myös lentokenttä, puh: +809 959 2262) ja Be Live Grand Punta Cana‎ (puh: +809 686 9898). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Lentokentällä on vain muutama ostos- ja ruokailupaikka. Uutta terminaalia vastapäätä kuitenkin löytyy suuri ostoskeskus, pikemminkin kauppatori, jossa on laaja valikoima paikallisia tuotteita sekä kansainvälisiä merkkejä.

Matkatavarat

Punta Canan lentokentällä ei voi säilyttää matkatavaroita. Löytötavaratoimisto on matkatavaroiden luovutusaulassa.

Neuvonta

Keskusaulassa on neuvontapiste Punta Canan lentokenttään, sen palveluihin ja lentoaikatauluihin liittyen. Siellä on myös matkanjärjestäjiä.

Yritykset

VIP loungeja ei Punta Canan lentokentällä ole, mutta siellä on VIP terminaali. Se on tarkoitettu henkilöille, jotka saapuvat ja lähtevät yksityiskoneilla. Suuret hotellit ja lomakeskukset tässä osassa Dominikaanista tasavaltaa ovat pääasiassa suunnattu turisteille. Lentokentällä on vapaita tiloja, mutta niitä käytetään suurimmaksi osin erilaisiin juhliin ja häihin.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Kaikki Punta Canan lentokentän palvelut sijatsevat katutasossa ja ovat siksi helposti liikuntarajoitteisten matkustajien tavoitettavissa. Lentokentällä on luiskia pyörätuoleille ja mukautetut wc:t.

Muut palvelut

Keskusaulasta löytyy valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja. Lisäksi siellä on pieni lasten leikkipaikka ja apteekki. Kentällä on myös internet-kahviloita sekä langaton verkkoyhteys (Wi-Fi) saatavilla.