Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Santo Domingon lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Las Américas lentokenttä sijaitsee 20 kilometriä kaakkoon Santo Domingosta. Pääkaupunkiin pääsee helposti vuokra-autolla. Moottoritie kulkee lentokentältä Ozama-joen yli Santo Domingon pääkadulle, Avenida 27 de Febrerolle. Vaikka se on nopea reitti, rannikkotie on maisemiltaan näyttävämpi. Jälkimmäinen vie Avenida George Washingtonille ja sieltä vanhan kaupungin keskustaan (Ciudad Colonial).

Lentokentältä on (epäsäännöllinen) bussiyhteys Santo Domingon keskustaan. Minibusseja kulkee myös lentokentälle/tä.

Autonvuokraus Santo Domingon lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyy tuloaulasta. Santo Domingon lentokentällä on useita autovuokraamoja, joiden joukossa on paikallisia ja kansainvälisiä yrityksiä kuten esimerkiksi Avis, Budget, Europcar, National ja Sixt. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Takseja on tuloaulan edessä. Hinnat matkasta Santo Domingon keskustaan riippuvat pääosin matkustajan neuvottelutaidoista. Jos onnistuu tinkimään, taksin voi saada 500 pesolla; jos ei, se voi maksaa tuplasti enemmän. Taksimatka Santana Beachiin maksaa noin 1 500 pesoa. Kuskit hyväksyvät myös Yhdysvaltain dollareita.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalia vastapäätä on parrkialue, jonne mahtuu 1 500 autoa. Osa alueesta on varattu vuokra-autoille. Ensimmäinen tunti maksaa 20 pesoa ja sen jälkeen 15 pesoa per tunti. Ensimmäinen täysi päivä maksaa 160 pesoa ja sen jälkeen 60 pesoa per päivä.