Palvelut

Palvelut

Hotellit

Santo Domingon lentokentällä ei hotellia. Quality Real Aeropuerto Santo Domingo Hotel (puh: +809 549 2525) on lähin hotelli. Be Live Hamaca Hotel‎ (puh: +809 523 4611) on myös lähiympäristössä. Muita hotelleja löytyy Santo Domingon keskustasta, kuten esimerkiksi Renaissance Jaragua Hotel & Casino (puh: +809 221 2222), Occidental El Embajador (puh: +809 221 2131) ja InterContinental Hotel (puh: +809 221 0000). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

2-tason lähtöaulan liikkeiden ja ruoka- ja juomapaikkojen lisäksi terminaalin 3-tasossa on ravintolamaailma, joka on avoin kaikille.

Matkatavarat

Santo Domingon lentokentällä ei voi säilyttää matkatavaroita. Löytötavaratoimisto sijaitsee matkatavaroiden luovutusaulassa. Matkalaukut on mahdollista suojata muovikelmulla.

Neuvonta

Tulo- ja lähtöauloissa on neuvontapisteet tiedusteluja varten Santo Domingon lentokentästä, sen palveluista ja lentoaikatauluista. Lisäksi tuloaulasta löytyy useita matkanjärjestäjiä ja turistitoimisto.

Yritykset

VIP loungen tarjoamia peruspuitteita, kuten faksia ja kopiointia, lukuun ottamatta Santo Domingon lentokentällä ei ole palveluja yritysmatkustajille. Näitä varten on käännyttävä business-hotellien puoleen kaupungin keskustassa, kuten esimerkiksi InterContinental Hotel (ks. kohta Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Santo Domingon lentokentällä vammaisten on koohtullisen helppo liikkua itsenäisesti. Siellä on pyörätuoliramppeja sekä mukautetut hissit ja wc:t.

Muut palvelut

Pankkeja (Banco del Progreso, Banco de Reservas, Banco Popular ja Banco Leon), valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja on hajoittain terminaaleissa. Lentokentällä on myös pieni postikonttori.