Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Guatemala Cityn lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

La Aurora -lentokenttä sijaitsee 6 kilometriä etelään Guatemala Cityn keskustasta. Lemtokentälle pääsee helposti vuokra-autolla. Avenida 6A menee kaupungista lentokentälle.

Kaupunkibussi 32 kulkee lentokentältä Guatemala Cityn keskustaan. Bussi lähtee 30 minuutin välein ja matka kestää noin tunnin. Lisäksi kaupunkiin menee shuttle-busseja, jotka pysähtyvät eri hotelleissa. Guatemala Cityn linja-autoasemalta kulkee busseja Antiguaan (matka-aika noin tunti).

Autonvuokraus Guatemala Cityn lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyy tuloaulasta. Guatemala Cityn lentokentällä on neljä autovuokraamoa: Avis, Budget, Hertz ja National. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Takseja löytyy tuloaulan edestä. On hyvä varmistaa, että kuski laittaa mittarin päälle tai sopia hinnasta etukäteen. Taksimatka lentokentältä Guatemala Cityyn maksaa noin 10 (Yhdysvaltain) dollaria. Taksit ajavat myös Antiguaan, jonne hinnaksi tulee 30-40 dollaria.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin ulkopuolella on pysäköintialue. Emme suosittele vuokra-auton jättämistä parkkiin pitkäksi aikaa tai varsinkaan yön yli.