Palvelut

Palvelut

Hotellit

Guatemala Cityn lentokentällä ei ole hotellia. Lähimmät hotellit ovat Hotel Westin Camino Real‎ (puh: +502(0)2 433 3000), Hotel Real Intercontinental Guatemala‎ (puh: +502(0)2 413 4444), Clarion Suites Hotel Guatemala City‎ (puh: +502(0)2 421 3333) ja Holiday Inn (puh: +502(0)2 421 0000). Booking.com tarjoaa lissä vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Vanhan terminaalin uudistuksen ja pohjoisterminaalin avaamisen jälkeen ravintoloiden, baarien ja kahviloiden määrä on kasvanut. Ostosaluetta on myös laajennettu esimerkiksi suurella Duty Free -myymälällä sekä monilla matkamuistokaupoilla.

Matkatavarat

Matkatavaroita ei voi säilyttää lentokentällä. Kadonneita esineitä voi kysellä keskusaulan neuvontapisteestä.

Neuvonta

Keskusaulassa on infopiste, jonka työtekijät neuvovat lentokentän palveluista ja lentoaikatauluista. Lisäksi tuloaulassa on turistitoimiston palvelutiski, josta voi varata hotellin.

Yritykset

Guatemala Cityn lentokentällä ei ole yrityspalveluita, paitsi VIP loungeen (Presidents Club) asennetut faksi ja kopiokone. Business-hotellit kaupungissa (ks. kohta Hotellit) tarjoavat laajempia palveluita sekä mahdollisuuden vuokrata neuvottelu- ja konferenssitiloja.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Terminaalin uudistuksen yhteydessä huomioitiin vammaisten itsenäinen liikkuminen lentokentällä. Siellä on pyörätuoliramppeja, leveät automaattiovet, mukautetut wc:t ja madallettuja yleisöpuhelimia. Neuvontapisteestä voi pyytää avustusta.

Muut palvelut

Rahaa voi vaihtaa pankeissa tai valuutanvaihtopisteissä. Lentokentällä on myös useita pankkiautomaatteja. Lisäksi siellä on postikonttori, apteekki ja useita matkanjärjestäjiä. Ensiapupisteeseen voi ottaa yhteyttä neuvontapisteen kautta. Vaikka se ei sijaitsekaan lentokentällä, niin eläintarhassa on hauska käydä, jos lentoa joutuu odottamaan pidemmän aikaa. Sinne on 15 minuutin kävelymatka lentokentältä. Jos aikaa on enemmänkin, niin eläintarhaa vastapäätä löytyy tori, jossa myydän matkamuistoja.