Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Acapulcon lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Acapulcon lentokenttä sijaitsee 19 kilometriä kaakkoon kaupungin keskustasta. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla. Acapulcon keskustasta ajetaan Acapulco Bay katua Boulevard de las Nacionesille, joka johtaa lentokentälle.

Tuloaulan edestä löytyy Servicio Colectivon minibussi. Se lähtee 10 minuutin välein ja ajaa kaikille suosituille hotelleille. Transportes Terrestresin bussi on halvempi (puh: +52(0)744 462 1095).

Autonvuokraus Acapulcon lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyvät tuloaulasta. Acapulcon lentokentällä on kuusi autovuokraamoa: Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz ja Thrifty. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Taksimatka suosittuihin hotelleihin rannalla kestää noin 30 minuuttia ja maksaa 20-25 Amerikan dollaria (Meksikon virallinen valuutta on peso, mutta taksikuskit ottavat vastaan myös dollareita).

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin ulkopuolella on pysäköintialue. Ensimmäinen tunti maksaa 28 pesoa ja sen jälkeen 7 pesoa per 15 minuuttia. Päivähinta on maksimissaan 240 pesoa.