Palvelut

Palvelut

Hotellit

Acapulcon lentokentällä ei ole hotelleja, mutta majoituksen löytää läheltä: The Resort at Mundo Imperial‎ (puh: +52(0) 744 466 3322). Muihin hotelleihin lentokentän läheisyydessä kuuluvat Mayan Palace (puh: +52(0)744 469 6000), The Fairmont Acapulco Princess Hotel‎ (puh: +52(0)744 469 1000) ja Hotel Las Brisas‎ (puh: +52(0)744 469 6900). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja ja varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Ravintoloita, baareja ja kahviloita on rajoitetusti Acapulcon lentokentällä: kaksi Medas-baaria, Subway, grilli ravintola ja yksi kahvila. Pieneksi lentokentäksi siellä on kuitenkin suhteen paljon kauppoja, kuten Duty Free -myymälä sekä vaate- ja matkamuistoliikkeitä.

Matkatavarat

Matkatavaroita ei voi säilyttää Acapulcon lentokentällä. Löytötavaratoimisto on lähellä matkatavaroiden luovutusaulaa.

Neuvonta

Keskusaulassa on neuvontapiste, josta voi tiedustella lentokenttään liittyvistä asioista ja sen palveluista sekä lentoaikatauluista. Siellä on myös palvelutiski, joka jakaa esitteitä paikallisista nähtävyyksistä ja josta voi myös varata hotellihuoneen.

Yritykset

Acapulcon lentokentällä on VIP lounge, mutta laajempien yrityspalveluiden tarpeessa on käännyttävä isompien hotellien puoleen, kuten The Resort at Mundo Imperial (ks- kohta Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Acapulcon lentokenttä täyttää amerikkalaiset standardit, ja siellä on huomioitu erinomaisesti vammaisten itsenäinen liikkuminen. Kentällä on luiskia pyörätuoleille, mukautetut hissit ja wc:t, sekä madallettuja yleisöpuhelimia.

Muut palvelut

Tuloaulassa on pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä. Keskusaulassa on usein paikallisten taiteilijoiden näyttelyitä. Ensiapupiste löytyy tuloaulasta, ja sinne pääsee neuvontapisteen kautta tai soittamalla suoraan terminaalin yleisöpuhelimista.