Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Guadalajaran lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 17 kilometriä Guadalajarasta kaakkoon. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla. Guadalajarasta seurataan valtatietä (numero 23) Chapalan suuntaan. Lentokentän liittymä on selkeästi viitoitettu.

Minibussi (Servicio Colectivo) lähtee puolen tunnin välein Guadalajaran lentokentältä.

Autonvuokraus Guadalajaran lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyy tuloaulasta. Guadalajaran lentokentällä on huimat 11 autovuokraamoa: Avis, Budget, Hertz, Europcar, Executive, National, Optima, Security, Sixt, Thrifty ja U-Save. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulassa on kojuja, joista voi varata ja maksaa taksin. Matka Guadalajaran keskustaan maksaa noin 200 pesoa, Chapalaan tai Ajijiciin (molemmat Chapala-järvellä) noin 400 pesoa. Taksin voi varata puhelimitse numerosta +52(0)33 3688 5925.

Pysäköinti lentokentällä

Parkkialue on lähellä terminaalirakennusta. Ensimmäinen pysäköintitunti maksaa 25 pesoa ja sen jälkeen 23 pesoa per tunti. Ensimmäisen päivän kokonaishinta on 374 pesoa ja sitä seuraavien 186 pesoa per päivä.