Palvelut

Palvelut

Hotellit

Hotel Casa Grande (puh: +52(0)33 3678 9000) sijaitsee lentokentällä ja on yhteydessä terminaaliin katetun käytävän kautta. Muita hotelleja lentokentän lähellä ovat esimerkiksi Camino Real de Guadalajara (puh: +52(0)33 3134 2424), Crowne Plaza Guadalajara (puh: +52(0)33 3634 1034), Hotel Country Plaza (puh: +52(0)33 3633 4633) ja InterContinental Presidente (puh: +52(0)33 3678 1234). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Guadalajaran lentokentällä on rajoitettu määrä ravintoloita, kahviloita ja baareja. Yhtä ravintolaa lukuun ottamatta lentokentällä on joitain kuppiloita, mukaan lukien yksi Starbucks-kahvila. Myymälöiden määrä on myös rajoitettu.

Matkatavarat

Guadalajaran lentokentällä ei voi säilyttää matkatavaroita. Tuloaulassa on löytötavaratoimisto. Lentokentällä on laite, jonka avulla matkalaukkuihin voi kääriä suojakelmun.

Neuvonta

Tietoa lentokenttäpalveluista saa parhaiten oman lentoyhtiön palvelutiskiltä. Tuloaulassa on neuvontapiste, mutta se on lähinnä turisti-informaatiota ja hotellivarauksia varten.

Yritykset

VIP loungen (Salón Centurion) peruspalveluita kuten faksia, kopiointia ja verkkoyhteyttä lukuun ottamatta Guadalajaran lentokentän terminaalissa ei ole palveluita yrityksille. Laajemmat puitteet tarjoaa lentokenttähotelli Casa Grande, jossa on neuvottelu- ja konferenssitilat. Myös Guadalajaran muissa business-hotelleissa (ks. kohta Hotellit) tarjotaan kyseisiä yrityspalveluita.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Guadalajaran lentokentällä on huomioitu erinomaisesti vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on luiskia pyörätuoleille, mukautetut hissit ja wc:t sekä madallettuja yleisöpuhelimia. Parkkipaikalla, lähellä terminaalin sisäänkäyntiä, on invalidipaikkoja.

Muut palvelut

Lentokentällä on joitain pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja. Langaton verkkoyhteys (Wi-Fi) on saatavilla mutta ei ilmaiseksi. Guadalajaran lentokentän Burger Kingin tai Starbucksin asiakkaana voi käyttää Wi-Fi:ä ilmaiseksi.