Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Terminal Aérea -metroasema sijaitsee kotimaanterminaalissa. Metroja kulkee tiheään. Matkustaakseen keskustaan on mentävä seuraavalle pysäkille (Pantitlan) ja vaihdettava 1-linjaan. Mexico Cityn metron kotisivuilta saa lisätietoa.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 13 kilometriä itään Mexico Cityn keskustasta. Meksikon pääkaupunki on valtavan kokoinen, joten vuokra-autolla lentokentälle mentäessä on monta reittivaihtoehtoa riippuen siitä, mistä päin kaupunkia lähtee liikkeelle. Lentokentän kotisivuilta löytyy interaktiivinen kartta parhaan reitin laatimiseksi.

Lentokentän suurelta asemalta kulkee busseja useisiin paikkoihin kaupungissa ja muihin lähellä sijaitseviin matkakohteisiin, kuten esimerkiksi Cuernavacaan, Pueblaan, Querétaroon, Tolucaan, Pachucaan ja Córdobaan.

Autonvuokraus Mexico Cityn lentokentällä

Molempien terminaalien tuloauloissa on autonvuokraus-tiskejä. Mexico Cityn lentokentällä on useita autovuokraamoja, muun muassa Avis, Budget, Europcar, Hertz, National/Alamo, Sixt ja Thrifty. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Läheltä matkatavaroiden luovutusaulaa löytyy Transportacion Terrestre -yhtiön palvelutiski. Sieltä voi ostaa bussilippuja tai varata virallisen taksin. Viralliset taksit tunnistaa niiden valkoruskeasta väristä ja lentokentän logosta.

Pysäköinti lentokentällä

Mexico Cityn lentokentällä on huimat viisi parkkihallia, joiden kokonaiskapasiteetti on yli 5000 autoa. Pysäköinti maksaa 44 pesoa per tunti. Päivätaksa on 246 pesoa. Lisätietoa pysäköinnistä Mexico Cityn lentokentällä numerosta +52(0)55 1560 2797.