Palvelut

Palvelut

Hotellit

Mexico Cityn lentokentän 1-terminaalin lähellä on kaksi hotellia: Hilton Mexico City Airport Hotel (puh: +52(0)55 5133 0505) ja Airport Camino Real Hotel (puh: +52(0)55 3003 0033). Aeropuerto T2 Mexico Hotel‎ (puh: +52(0)55 5229 1500) sijaitsee lähellä 2-terminaalia. Muihin lentokentän lähiympäristön hotelleihin kuuluvat Hotel Fiesta Inn Aeropuerto‎ (puh: +52(0)55 5133 6600) ja Radisson Poliforum Plaza Hotel Leon‎ (puh: +52(0)477 710 0022).‎ Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Ostosalue Mexico Cityn lentokentällä vaikuttaa valtavalta ostoskeskukselta. Siellä on yli 160 kauppaa, joiden joukossa on tietenkin Duty Free -myymälöitä, mutta myös meksikolaista taidetta, matkamuistoja, kultasepänliikkeitä sekä kauppoja, jotka myyvät meksikolaisia elintarvike-erikoisuuksia. Lisäksi lentokentällä on useita ravintoloita, kahviloita ja baareja.

Matkatavarat

Matkatavaroille on säilytyslokeroita monessa paikassa. Löytötavara-asiat hoidetaan lentokentän poliisin kanssa (puh: +52(0)744 435 2068).

Neuvonta

Terminaaleissa on hajoittain useita neuvontapisteitä, joista voi tiedustella Mexico Cityn lentokentästä, sen palveluista ja lentoaikatauluista. Ulkomaanterminaalin tuloaulasta löytyy Asociacion de Hoteles de la Ciudad De Mexico (hotellivarauksille) ja Secretaria de Turismo (esitteitä ja tietoa nähtävyyksistä) -palvelutiskit.

Yritykset

Monilla lentoyhtiöillä on VIP loungeja, jotka on varustettu faksilla, kopiokoneella ja verkkoyhteydellä. Laajempia yrityspalveluja, kuten neuvottelu- tai konferenssitilojen vuokraamista, tarjoavat lentokentän suuremmat business-hotellit kuten esimerkiksi Hilton ja Camino Real (ks. kohta Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Mexico City lentokentällä on huomioitu erinomaisesti vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on luiskia pyörätuoleille, mukautetut hissit ja wc:t sekä madallettuja yleisöpuhelimia. Parkkihalleista lähellä terminaaleja on varattu invalidipaikkoja liikuntarajoitteisille matkustajille.

Muut palvelut

Pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja on hajoittain terminaaleissa. Langaton verkkoyhteys (Wi-Fi) on saatavilla Medas-baarissa, ja useissa muissa ruoka- ja juomapaikoissa on tietokoneita, jotka on kytketty internettiin. Molemmissa, 1- ja 2-terminaalissa on museot, joissa on vaihtuvat näyttelyt. Kummassakin terminaalissa on ensiapupiste, johon voi ottaa yhteyttä neuvontapisteiden kautta tai puhelimitse numerosta +52(0)55 2482 2243.