Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Monterreyn lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 15 kilometriä koilliseen Monterreyn keskustasta. Vuokra-autolla lentokentälle pääsee helposti kaupungin keskustasta. Ensin ajetaan Avenida Constitucionia pitkin ja sitten Carretera Miguel Alemánia (myös: Carretera Federal 54), joka vie suoraan lentokentälle. Lentokentän suunta on selkeästi viitoitettu.

Bussiasemalta lähtee busseja Monterreyn lisäksi Monclavaan, Saltilloon, Nuevo Laredoon, Reynosaan ja Matamorosiin. Sieltä lähtee jopa kansainvälisiä busseja, Laredoon ja McAlleniin Texasin osavaltiossa Amerikassa.

Lentokentän ja Moterreyn välillä on myös luksusyhteys Sky Express Bussilla. Se lähtee Valle Orienten bussiasemalta Avenida Lázaro Cardenasilla. Luksus-busseissa on ilmainen langaton verkkoyhteys.

Autonvuokraus Monterreyn lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyvät tuloaulan pohjakerroksesta. Monterreyn lentokentällä on yhdeksän autovuokraamoa: Avis, Advantage, Alamo, Budget, Dollar, Europcar, Hertz, Payless ja Thrifty. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikasesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Taksin voi varata kojusta tuloaulan ulkopuolella. Useisiin kohteisiin on kiinteät hinnat. Matka Monterreyn keskustaan kestää noin puoli tuntia.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalien lähellä on parkkipaikkoja lyhyt- ja pitkäaikaiseen pysäköintiin. Lyhytaikainen pysäköinti maksaa 24 pesoa ensimmäiseltä tunnilta ja sen jälkeen 6 pesoa per 15 minuuttia, kuitenkin korkeintaan 300 pesoa päivältä. Pitkäaikainen pysäköinti maksaa 190 pesoa per päivä.