Palvelut

Palvelut

Hotellit

Monterreyn lentokentällä ei ole hotellia. Hampton Inn Monterrey Airport (puh: +52(0)81 8625 2900) on lähin hotelli. Muihin lähistöllä oleviin hotelleihin kuuluvat Best Western Monterrey Airport (puh: +52(0)81 8220 3200), Courtyard by Marriott (puh: +52(0)81 8625 5050), Fairfield Inn (puh: +52(0)81 8625 2000) ja Hotel Ibis (puh: +52(0)81 8196 4040). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Ravintoloiden, kahviloiden ja baarien määrä on parantunut huomattavasti Monterreyn lentokentällä viime vuosien aikana. Kauppoja on myös lisätty. Perinteisiä Duty Free -myymälöitä ja vaatekauppojen ohella lentokentältä voi ostaa meksikolaisia matkamuistoja.

Matkatavarat

Monterreyn lentokentällä ei voi säilyttää matkatavaroita. Tuloaulassa on löytötavaratoimisto. Matkatavarat on mahdollista suojata muovikelmulla.

Neuvonta

Tulo- ja lähtöaulassa on neuvontapisteet tiedusteluja varten Monterreyn lentokentästä, sen palveluista ja lentoaikatauluista.

Yritykset

Monterreyn lentokentällä on kolme VIP loungea: Aeroméxico lounge, Azteca lounge ja American Expressin Centurion lounge. Nämä lounget tarjoavat peruspalvelut kuten faksin, kopioinnin ja internet-yhteyden. Laajempia yrityspalveluja saa business-hotelleista lentokentän lähiympäristössä (ks. kohta Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Mitä vammaisten itsenäiseen liikkumiseen tulee, Monterreyn lentokenttä täyttää Amerikan standardit. Siellä on luiskia pyörätuoleille, mukautetut hissit ja wc:t sekä madallettuja yleisöpuhelimia. Lisäksi parkkialueilta lähellä terminaalien sisäänkäyntejä on varattu invalidipaikkoja.

Muut palvelut

Lentokentällä on joitain pankkeja sekä American Expressin valuutanvaihtopiste. Terminaaleissa on myös hajoittain pankkiautomaatteja. Langaton verkkoyhteys (Wi-Fi) on saatavilla.