Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Panamán lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 24 kilometriä koilliseen Panamán kaupungin keskustasta. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla. Kaupungista ajetaan joko Corredor Suria (maksullinen tie) tai Via Tocumenia. Maksullista tietä pitkin matka lentokentälle kestää 20 minuuttia, mutta jos valitsee ruuhkaisen Via Tocumenin matka lentokentälle saattaa kestää yli tunnin.

Lentokentän ja Panamán kaupungin välillä ei kulje busseja.

Autonvuokraus Panaman lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyy tuloaulasta. Panaman lentokentällä on seitsemän autovuokraamoa: Avis, Barriga, Budget, Dollar, Hertz, National/Alamo ja Thrifty. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Taksit ovat ainoa julkinen kulkuyhteys lentokentän ja Panamán kaupungin välillä. Taksin voi varata kiinteään hintaan lippuluukulta. Taksa on 25,00 US$, jos matkustaa yksin tai kaksin, ja lisämatkustajat maksavat 10,00 US$ per henkilö. Taksin voi varata puhelimitse numerosta +507(0)238 4305 tai +507(0)220 1210.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin edessä on parkkialue. Hinnat ovat per minuutti: ensimmäisen tunnin aikana 0,03 US$/minuutti, toisen ja viidennen tunnin välillä 0,02 US$/minuutti ja sen jälkeen 0,01 US$/minuutti.