Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokenttää vastapäätä löytyy Riande Airport Hotel (puh: +507(0)290 3333). Lyhyen matkan päässä lentokentästä, Villa Lucressa, sijaitsee Hotel Veracruz‎ (puh: +507(0)227 3022). Panamán kaupungin keskustassa on useita hotelleja, kuten esimerkiksi Sheraton Panama Hotel & Convention Center‎ (puh: +507(0)305 5100) ja Radisson Decapolis Hotel Panama City‎ (puh: +507(0)215 5000). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Panaman lentokentällä on ravintoloita, baareja sekä myymälöitä, mutta ei kovin montaa.

Matkatavarat

Panaman Tocumenin lentokentällä ei voi säilyttää matkatavaroita. Löytötavara-asiat hoidetaan neuvontapisteen kautta. Panaman turistitoimistolla on palvelutiski lähellä matkatavaroiden luovutusaulaa.

Neuvonta

Keskusaulasta löytyy neuvontapiste Panaman lentokenttään, sen palveluihin ja lentoaikatauluihin liittyen.

Yritykset

VIP loungen (Tocumen Royal Saloon, puh: +507(0)238 2600) tarjoamia peruspalveluja kuten faksia, kopiointia ja verkkoyhteyttä lukuun ottamatta Panaman lentokentällä ei ole yrityspalveluja. Laajemmat puitteet, kuten esimerkiksi neuvottelutilat, löytyvät Riande Airport Hotellista tai business-hotelleista kaupungissa (ks. kohta Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Panaman lentokenttä täyttää amerikkalaiset standardit ja siksi soveltuu täysin vammaisten itsenäiselle liikkumiselle. Siellä on luiskia pyörätuoleille, mukautetut hissit ja wc:t sekä myös madallettuja yleisöpuhelimia.

Muut palvelut

Lentokentällä on valuutanvaihtopisteitä, pankkiautomaatteja sekä National Bank of Panaman haarakonttori. Cable & Wireless -kioskissa voi lähettää fakseja, soittaa ulkomaanpuheluja ja käyttää internettiä.