Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja. Terminaalissa 2 on hotellinvaraustiski. Booking.com tarjoaa lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelun. Sivusto tarjoaa laajan valikoiman hotelleja sekä erinomaiset internet-hinnat. Internet-sivuiltamme saa lisäinformaatiota Malagan hotelleista.

Myymälät ja ravintolat

Terminaalin 2 lähtöaulassa on Centro Commercial -alue, jolta löytyy tax free-myymälöitä. Myymälöissä on varsinkin turistisesongin aikaan paljon asiakkaita. Terminaalissa 1 on rauhallisempia baareja ja ravintoloita, joissa voi nauttia espanjalaisesta ilmapiiristä. Samasta terminaaleista löytyy myös pieniä myymälöitä.  

Matkatavarat

Lentokentällä ei matkatavaroiden säilytysmahdollisuutta. Kadonneita matkatavaroita voi tiedustella terminaalin 1 löytötavaratoimistosta.

Neuvonta

Kummassakin terminaalissa on neuvontapalvelu. Henkilökunnan tunnistaa helposti mintunvihreistä takeista.

Yritykset

Lentokentällä ei ole business centeriä. Lentokentällä on VIP Loungeja, joissa voi käyttää puhelinta, faksia ja sähköpostia. Costa del Sol VIP Loungen (puh: +34(0)95 - 2048823) voi vuokrata vastaanottoja tai konferensseja varten. Tämä lounge sijaitsee terminaalissa 2, kuten myös Europa VIP Lounge (puh: +34(0)95 - 2048854).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Terminaalien lähellä on vammaisille henkilöille varattuja invaparkkipaikkoja. Lentoyhtiöiden henkilökunnalta voi pyytää apua tarvittaessa. Rautatieasemalle pääsee ainoastaan portaita pitkin.

Muut palvelut

Lentokentällä on lääkärikeskus, apteekki, hiljainen huone (rukoushuone) sekä useiden matkanjärjestäjien palvelutiskejä.

Näyttelyt

Lentokentällä on Sala de Exposiciones -niminen näyttelytila, joka sijaitsee terminaalien 1 ja 2 välillä kulkevassa käytävässä. Virallisesti tila on tarkoitettu lentokentän johtajan, Didier Dauratin käyttöön. Paikallisten artistien näyttelyt vaihtuvat kuukausittain. Toisin sanoen, näyttelyyn kannattaa tutustua jokainen kerta, kun on Malagan lentokentällä. Aukioloajat: 10.00 - 13.00 ja 17.00 - 21.00.

Lisäksi malagan lentokentällä on valtion ilmailualan museo, jossa voi tutustua espanjalaiseen ilmailualaan. Museon puutarhassa on esillä alkuperäinen Beechcraft B-18. Museossa on ainoastaan pienoismalleja. Lisäksi museossa on näytillä moottoreita ja muita ilmailuun liittyviä esineitä, kuten vaatteita, maskeja ja vanhoja lentoyhtiöiden mainosjulisteita.